%sitename% | Garagepoorten, Rolluiken en Zonnewering uit Erpe Mere

services

Personalisatie screens

Hoe kies je het juiste doek?

Sergé doeken bestaan uit verweven glasvezeldraden voorzien van een PVC coating. Deze doeken behouden heel goed hun vorm en kleur en zijn goed bestand tegen vocht en warmte. Hierdoor zijn ze vaak de beste keuze voor een lichtdoorlatende doek.

Deze doeken zijn beschikbaar met een verschillende doorlaatbaarheid:

  • Sergé Blackout (100% verduisterende doek)
  • Sergé 1% (Privacydoek)
  • Sergé 5%

Deze doeken bestaan uit geweven polyesterdraden die vervolgens voorzien worden van een brandwerende PVC coating. Een Soltis-doek is vormvast, wat zorgt voor een lange levenduur.

Deze doeken zijn uitermate geschikt voor toepassingen onder spanning:

  • Soltis 92 
  • Soltis Blackout (100% verduisterende doek)

De Soltis Stam is een volledig wind- en waterdicht doek. Dit doek wordt vaak gecombineerd met het inkijkvenster Cristal+. Deze toepassing wordt voornamelijk gebruikt als windblokker voor terrassen of balkons. De Cristal+ kan ook gecombineerd worden met een Sergé doek.

%sitename% | Garagepoorten, Rolluiken en Zonnewering uit Erpe Mere

Doekkleuren

Er is een ruime keuze aan mooie doekkleuren beschikbaar. Je vindt dus steeds een doek dat perfect aansluit bij de stijl van jouw woning. 

Houd bij de keuze van je doekkleur in het achterhoofd dat hoe donkerder de kleur van het doek, des te beter je naar buiten kan kijken en hoe minder doorkijk je hebt naar binnen. Een doek van het type Blackout wordt aangeraden voor de slaapkamers gezien ze volledig verduisterend zijn.  

Top RAL-kleuren

Voor kast – geleider & onderlat:

We bieden 10 standaard TOP-kleuren aan in 30% mat.
Naast deze TOP-kleuren is er ook keuze tussen alle RAL-kleuren.

Stem alles af op de kleur van je ramen en deuren. We lakken onze producten op maat van je woning.

%sitename% | Garagepoorten, Rolluiken en Zonnewering uit Erpe Mere

Mogelijkheden in bediening

Elektrische besturing met een wandschakelaar of afstandsbediening is vandaag de dag niet meer weg te denken. Het is makkelijk, slim én comfortabel. Meer nog, om uw comfort te maximaliseren is het ook mogelijk om onze screens automatisch te bedienen met je smartphone, tablet of PC. Een app geeft je controle op afstand en biedt de mogelijkheid om je voorkeuren te programmeren.  Ook kan je er voor kiezen om je zonnewering centraal te bedienen via een domoticasysteem. Naast de klassieke elektrische sturing, kan je nu ook je screens aansturen met zonne-energie. Deze Solar-motoren zijn goed voor het milieu en bovendien vermijd je kap- en breekwerk. De perfecte oplossing voor jouw renovatie.  

Wij in verlof zijn van 1 tem 7 april

Dat er voor dringende gevallen een mail moet gestuurd worden naar info@canmar.be